Category Archives: Livets toner

Prøv det forrygende brætspil ”ticket to ride”

Hvis du er aficionado af brætspil, så er der ingen tvivl om, at du kender til Ticket to Ride. Det er et af de mest kendte brætspil, man kan finde, og nu kan du nyde det i dit eget hjem, for næsten ingenting. Serien har flere spil, om det er Ticket to Ride (det klassiske), Ticket to Ride USA, Europe, Nordic, Germany eller mere, så er der altså noget for hvert eneste medlem af familien i dette forrygende spil, som emulerer hvordan det var, at skulle etablere de gamle toglinjer tilbage, hvor dette var en aktuel kamp at have.

Continue reading Prøv det forrygende brætspil ”ticket to ride”

Sex chat er anderledes og sjovt

Det kan være super sjovt at prøve at udforske forskellige ting på internettet, det eneste der er vigtigt her, er at den du udforsker tingene med, skal være indforstået med, hvad i har gang i. At chatte om sex er blevet ufattelig populært blandt unge, men også blandt voksne. Det er en god måde at holde kemien god på, og det er anderledes men stadigvæk simpel og sjov måde, hvorpå man kommer tættere på hinanden. Sex chat gør, at mange får berørt vigtige emner, såsom de ting man nu engang er til, og dem man ikke synes så godt om. Hurtigt får man lært en masse om hinanden, som gør det lettere når man mødes.

Continue reading Sex chat er anderledes og sjovt

Lån til investeringer?

Lave renter gør det attraktivt at låne til foretage investering i aktier og højtforrentede obligationer – eller gør det? Udgifterne forbundet med investering og ikke mindst risikoen gør, at det sjældent er en god ide.

Selv ikke et hurtigt lån er anbefalelsesværdigt til dette formål.

Investering i aktier og obligationer er og har altid været fascinerende og har oftest givet pæne afkast.

Continue reading Lån til investeringer?

Backgammon er et spil for hele familien

Der er ikke mange ting, der er så hyggelige som at spille et godt brætspil. Desværre er der for mange, der glemmer at gøre det i dag, hvor der er mulighed for at se film i fjernsynet eller bruge sin tid med at lege med sin tablet eller smartphone. Det er en skam, for der er mange gode brætspil, som man kan hygge sig med. Faktisk er der virkelig mange, men der er dog en række klassikere, som man med sikkerhed aldrig vil gå galt i byen med. En af disse er backgammon, som er blevet spillet i flere tusinde år.

Continue reading Backgammon er et spil for hele familien