Prøv det forrygende brætspil ”ticket to ride”

Hvis du er aficionado af brætspil, så er der ingen tvivl om, at du kender til Ticket to Ride. Det er et af de mest kendte brætspil, man kan finde, og nu kan du nyde det i dit eget hjem, for næsten ingenting. Serien har flere spil, om det er Ticket to Ride (det klassiske), Ticket to Ride USA, Europe, Nordic, Germany eller mere, så er der altså noget for hvert eneste medlem af familien i dette forrygende spil, som emulerer hvordan det var, at skulle etablere de gamle toglinjer tilbage, hvor dette var en aktuel kamp at have.

Spillet Ticket to Ride er produceret af Days of Wonder Boardgames. Det er dem, som har produceret de forrygende TTR spil, sammen med et par andre som du måske kender til. Hvis du er interesseret i at prøve Ticket to Ride er det altså ikke sværere end bare, at finde en butik som sælger dem (hvilket er noget de fleste butikker med brætspil gør) og altså bare sætte det hele op. Det er noget som de fleste medlemmer af familien kan forstå, og spil kan altså vare kort til lang tid med varierende intensivitet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *