Fyrværkerishow til den romantiske aften

Fyrværkeri er for manges vedkommende mændenes domæne. Taler vi om nytårsaften, er det sjældent muligt at komme uden om krudt-delen, når der er mænd i nærheden. Men kan fyrværkeri også vække interesse hos kvinderne? Det tror jeg faktisk. Men det afhænger af omgivelserne og situationen.

I langt de fleste familier er det mændene der fyrer raketter af – enten sammen med andre mænd eller sammen med børnene. Og det er på en måde lidt en skam. For mange kvinder synes faktisk, at raketter er flotte, at et fyrværkerishow er betagende, og at det kan være et ganske romantisk øjeblik at stå der under stjernerne og nyde de flotte farver på himlen sammen med sin mand eller kæreste. Men situationen opstår sjældent – og hvorfor gør den egentlig ikke det?

Nogen skal jo antænde lunten

Fyrværkeri er ikke selvantændende – og heldigvis for det. Men det betyder også, at en af parterne jo ofte er i vigør og er den, der står for at sende raketterne til vejrs. Det efterlader ikke mange hyggelige øjeblikke til at stå stille sammen med sin udkårne og nyde resultatet på himlen. For det går jo stærkt.

Få fat i en professionel

Men ønsker en mand rent faktisk at overraske sin kone med et fyrværkerishow – som han også selv ville elske – så er der en nem løsning, som kan nydes af alle. Det er nemlig ganske nemt at hyre en professionel fyrværker til at planlægge og afholde showet. Og så behøver det ikke engang foregår nytårsaften. For når en fyrværker står for showet, så kan vedkommende indhente tilladelse til at fyre af på andre tidspunkter af året. Dermed kan du peppe din fest op med fyrværkerishow. Du kan også give det i gave. Og som mand kan du stå og nyde herlighederne uden at skal skulle stå for alt det praktiske. Det giver også mulighed for at invitere romantikken med ind i det særlige øjeblik. At være til stede i nuet i stedet for at rende rundt med en lighter fra lunte til lunte. Det tror jeg mange kvinder ville stornyde.

På den måde bliver fyrværkeri faktisk noget, som betager begge køn, og det kan forvandles fra den drengerøvsagtige krudtdel til en særlig romantisk oplevelse, som vil blive husket.

Derfor er et fyrværkerishow også helt oplagt som et element i en bryllupsfest eller måske en rund fødselsdag, hvor hovedpersonen skal have en ekstra, uforglemmelig gave. Tilmed får gæsterne også en oplevelse, der gør festen til noget helt specielt at have været med til. Der er dermed mange fordele ved at overlade ’lighteren’ til en professionel i stedet for at løbe rundt blandt kammeraterne og sporadisk sende raketter til vejrs.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *