Andres Sarda

Min far er fra Italien. Min mor er dansk. Vi bor i Roskilde. Jeg går på Copenhagen Business School, hvor jeg læser kommunikation. Det er jeg rigtig glad for. Men jeg har et problem med at skulle pendle frem og tilbage til forelæsninger og gruppearbejde hver dag. Men det er simpelthen for dyrt at bo i København. Og helt umuligt at finde en billig lejlighed, som vi kan købe som forældrelejlighed. En andelsbolig, det kan jeg vist godt glemme. På den anden side er det trygt at bo hjemme, og mine forældre kræver ikke, at jeg betaler husleje. Jeg gør så det, at jeg hjælper meget til i haven og med huset. I weekenderne. Sørger for at få støvsuget godt og grundigt og den slags.

Det betyder, at jeg faktisk har mange lommepenge. Det er jo rart, når jeg skal i byen med studiekammeraterne. Det sker faktisk tit, at vi går i byen fredag aften efter ’skoletid’. Som regel overnatter jeg hos en veninde, når vi har været i byen. Det er for kedeligt at afbryde festen, fordi jeg skal nå det sidste tog til Roskilde.

En aften, da vi kom hjem ved 2-tiden om natten, kunne vi ikke sove. Vi sludrede og dansede videre. På et tidspunkt blev jeg dog træt og sagde, at nu ville jeg i seng. Hun så på mig, mens jeg klædte mig af. Hun spurgte mig om, hvad det er for noget lingeri, jeg havde på. Hun er lidt nysgerrig. Jeg fortalte hende, at det er et BH sæt fra Andres Sarda. Det er dyrt, men lækkert at have på. Meget eksklusivt.

Marie Jo lingeri

”Ja, det ser det ud til at være», svarede hun. ”Hvor har du købt det? Jeg ville godt have sådan et sæt også”. Jeg fortalte hende, hvor jeg havde købt det. Vi kom til at snakke om undertøj sådan mere generelt. Hun bruger selv lingeri fra et firma, der hedder Marie Jo: https://houseoflingerie.com/da/marie-jo . Det er hun meget glad for. Jeg fortalte hende, at jeg kender det mærke, men det er ikke godt til mig og min krop. Jeg er meget lille og spinkel af kropsbygning. Marie Jo’s lingeri er vist mere beregnet til kvinder med en anden kropstype. Større hofter og barme og sådan.

Andres Sarda

Hun spurgte, om det var dyrt BH sættet, jeg havde på. Jeg fortalte hende, at ja, det var det, men jeg fik også fortalt hende, at jeg ikke ville anbefale hende at købe et. Det er ikke velegnet til hendes krop. Størrelserne er meget små, og skal man have det i større størrelser, så skal man vente i lang tid på det. Min veninde er smuk, men hun er også stor i størrelsen, så jeg tvivler på, at hun vil blive glad for en BH og et par trusser fra Andres Sarda. Jeg forsøgte at sige det til hende på en måde, så hun ikke blev ked af det. Men jeg kunne se, at hun ikke helt brød sig om at høre, at hun har en anderledes krop, end jeg har.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *