Udsalg!

Vinterudsalget slutter snart, så vi har planlagt, at vi tager ind til storbyen for at få gjort nogle tøjindkøb. Vi har mange ting på ønskesedlen, så det er vist bare om at komme afsted.

Jeg skal have købt noget lækkert undertøj, og jeg vil også gerne have et par bluser, som jeg har set.
Min mand skal også have tøj. Bl.a. skal han have nogle nye bukser og en jakke. Bare en almindelig vindjakke.

Det har været lidt svært at få ham trukket op ad stolen, så vi kan komme afsted. Han hader at skulle købe tøj. Han synes, det er spild af tid. Han plejer at bede mig om at købe hans tøj. Det kan vel byttes, hvis det ikke passer.
Hvis han skal med mig i dametøjsbutikkerne, så kan han faktisk godt blive tvær. Jeg har ikke fortalt ham, at overraskelsen denne gang bliver, at han får lov til at komme med mig i lingeributikken, som jeg plejer at købe mit undertøj i. Det glæder jeg mig til. Jeg er dog sikker på, at han finder forskellige undskyldninger for ikke at gå med mig, når han opdager, hvor næste stop på indkøbsturen bliver.

Ikke desto mindre, jeg har fået ham overtalt til at komme med mig. Argumentet med, at det er godt, hvis han prøver tøjet, han skal have, inden vi køber det, har virket. Jeg har fortalt ham, at det vil spare mig meget tid, hvis vi kan undgå bytninger.

Jeg har planlagt dagen: Vi starter med at tage i stormagasiner for at kigge på bukser og jakker til mænd. Det kan jo godt tænkes, at han ser en jakke, han rent faktisk godt kan lide. Men uanset hvad: De bedste jakker til mænd finder vi hos Arkuri lige her: https://www.arkuri.dk/herretoej-349/jakker-237/


Dernæst kigger vi på bluser til mig. Jeg håber lidt, at vi også kan komme forbi skoafdelingen. Jeg vil nemlig gerne have et par nye sko til brug på arbejdet. De skal have lidt hæl, men også være behagelige at have på. Jeg skal også have fundet noget lækkert og alligevel billigt sportstøj.
Når vi er kommet så langt, at vi har købt det tøj, holder vi frokostpause. Vi har en ’stamcafé’, som vi altid besøger, når vi er i København. Den ligger på Islands Brygge, og her er udsigt til vandet. Hyggeligt sted og god mad.
Efter frokost skal vi så videre hen og købe undertøj til mig. Det bliver lidt spændende at se hans reaktion. Det plejer at tage ret lang tid, når jeg skal købe BH‐sæt. Oftest er det, fordi jeg ikke kan vælge. Jeg vælger nemlig altid 3 – 4 sæt ud, hvis jeg blot skal købe et enkelt. Så synes jeg, at jeg har snævret ind, men alligevel: Det er altid svært at vælge.

Det kan være, at jeg skal ændre lidt i taktikken. Måske skal jeg starte dagen med at købe lingeriet. Så vil det være overstået, og vi skal ikke slæbe på en tung jakke til mænd rundt i forretningerne resten af dagen, mens vi køber det andet tøj, vi skal have.
Ja, jeg tror, vi skal gøre det på den måde. Det giver mig også en chance for, at han ikke er eddikesur, når vi kommer hjem igen, fordi han på det tidspunkt har glemt, at vi købte undertøj til mig.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *