Arbejdsskade i Horsens

”Kan du hjælpe mig?” Jeg har ringet til min ven, som er advokat. Han arbejder i et firma, hvor de specialiserer sig i erhvervs- og handelsret. ”Hvad har du brug for?” Spørger han. Han har travlt og er lidt kort for hovedet. Men han har taget tid til at ringe mig op i sin frokostpause. Sødt af ham. ”Jo jeg har brug for at finde en advokat i Horsens, hvor min lillebror bor. Det skal helst være en arbejdsskade advokat, fordi min lillebror er faldet ned fra et stillads, og har brækket ryggen. Han ser frem til at skulle sidde i rullestol i meget lang tid og kan derfor ikke komme på arbejde. Han er murer, men er faldet ned, fordi stilladset ikke var sat op korrekt.” Jeg forklarer grædefærdig hele historien for min ven. Han forsøger at trøste mig og er meget forstående. Han vil foretage nogle opringninger til folk, han kender og vender tilbage til mig med et par navne og adresser på arbejdsskade advokater i Horsensområdet.

Måske skadet

Min bror arbejder for et stort entreprenørfirma, som naturligvis har sagt, at deres forsikring vil dække for tabt arbejdsfortjeneste. Men man ved aldrig. Jeg tror, det er godt, hvis han får en advokat på sagen, så de kan tage al det her papirarbejde med forsikringsselskaber og Arbejdsmarkedets erhvervssikring. Jeg tror, min lillebror har rigeligt med at komme sig over chokket. Hans familie skal jo nu til at vænne sig til et helt andet familieliv, indtil han kan komme på fode igen.
Lægerne har sagt, at han ikke vil få mén eller varige skader, men at det vil tage meget lang tid, før hans genoptræningsforløb kan bringe ham tilbage i arbejde. Der er intet galt med nervesystemet, det vil bare være en langsommelig proces.
Jeg håber virkelig, at min ven kan finde nogle advokater i Horsens, så min brors kone, ikke skal tænke på det. Hun har rigeligt med sit eget job og to små piger, som skal hentes og bringes fra og til daginstitutioner. Nu er de vist nødt til at hyre en hushjælp, som kan hjælpe dem med de dele af arbejdet, som hun ikke kan nå, og som min bror ikke må udføre. Rengøring, bilkørsel osv.

Selv har jeg tilbudt, at jeg kommer og hjælper dem i weekenderne. Jeg bor på Sjælland og skal derfor rejse frem og tilbage. De har sagt tak til mit tilbud, og jeg gør det gerne. Det bliver nok lidt kedeligt hver eneste weekend, men der kommer en ende på det. Hvis lægerne altså har ret.

Gad vide, hvad min bror egentlig tænker om det her. Han ligger stadig på hospitalet, men bliver udskrevet i næste uge. Jeg har svært ved at forestille mig, at han kan være tålmodig i mange måneder, men det bliver han altså nødt til.

Jeg har lige fået en mail ind. Den er fra min ven. Han skriver til mig, at han kan anbefale en advokat i Horsens, som har rigtig god erfaring med arbejdsskader. Jeg har fået navnet og telefonnummeret på hende, så jeg kan give det videre til min svigerinde.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *