Højtalere til jazzfestival

Der skal meget til, før mine ører falder af – jeg er jo trods alt i musikbranchen og beskæftiger mig med især jazz, der sætter ret store krav til ørerne i mere end én forstand. Men forleden blev jeg alligevel lidt mundlam, da jeg blev bedt om at tjekke en hjemmeside med udstyr til lyd og musik. Hold nu kæft nogle fede højtalere, de har!

Nå – men mine klienter kommer jo i første række, så hvis deres oprigtige ønske var nye højtalere til en jazzaften, måtte jeg jo bare se at få det fikset. Og det fik jeg da også med lidt ekstra hurtig ekspedition fra de flinke folk hos Danguitar i Grenå, der fiksede en hurtig levering.

Koncerten blev bestemt en succes, men det var for mig en speciel oplevelse at høre New Orleans jazz med masser af blinkende lys fra det lysshow, der også var der!

Egentlig meget pudsigt, hvor enorm effekt det efterhånden ganske billige bredbånd som det ses illustreret her har på vores måde at agere på.

Med det hurtige internet og bredbånd kan vi på sekunder tjekke adgangen til varer af nærmest alle mulige og umulige slags i både Danmark og udlandet. Og det gjorde jo, at jeg faktisk kunne levere det der lysshow. Jeg bor meget langt fra Grenå, og uden internet havde jeg ikke kunnet klare den ordre så nemt.

Sidegevinst i den grad

Jeg kendte ikke til firmaet Danguitar i Grenå, før jeg fandt deres højtalere via en søgning på Google. Men jeg fandt da lige ud af, at firmaet faktisk sælger alt i musikinstrumenter og lyd – og det meget billigt endda.

Faktisk var jeg så heldig at finde, hvad jeg ellers havde bøvlet en del med at finde: USB lydkort – se her: https://www.danguitar.dk/lydudstyr/indspilning/audio-interface

Nu er jeg jo selv i den professionelle liga og stræber nok lidt højere, men for selv meget avancerede amatører er der godt nok gode instrumenter, højtalere, forstærkere og alt andet lydudstyr til yderst gode priser. Prøv selv at tjekke www.danguitar.dk ud, hvis du står og skal bruge noget.

Nu skal jeg videre med den næste jazz koncert her i Odense, og jeg glæder mig som et lille barn. Hygge!

Disclaimer

One thought on “Højtalere til jazzfestival”

  1. Det er altså bare super, når lyd og lys går op i en højere enhed. Jeg husker en gang, hvor jeg og nogle venner var til Jean Michel Jarre koncert i Gl. Vrå Enge. Hold da fast i lys show. Det var virkelig en oplevelse 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *