Lån uden om banken

Lån penge uden om banken

Hos Lån-gratis.dk har vi specialiseret os i at sammenligne online låneydelser, da der er en kraftig stigende tendens til at optage kredit uden om banken. Kigger vi på diverse statistikker, så er markedet for online forbrugslån steget eksplosivt de senere år, hvilket, vurderer vi, vil fortsætte i en rum tid.

Vi har tidligere gennemført en spørgeskemaundersøgelse, omkring hvad der gjorde sig gældende, når låntagere har vendt bankerne ryggen og i stedet optaget kredit online. Resultatet af spørgeskemaet, ser du herunder:

  • Nemmere at sammenligne priser online
  • Fået afslag i banken
  • Langt hurtigere at ansøge online
  • Der bliver ikke stillet sikkerhed nærgående spørgsmål
  • Nemt og bekvemt at kunne ansøge hjemmefra
  • Slipper for at stille sikkerhed for lånet
  • Ønsker ikke at spørge sin bankrådgiver
  • Man kan ansøge om lån døgnet rundt (24/7), året rundt

Låntagere, som endte med at låne penge i banken i stedet for på nettet, havde følgende grunde:

  • Lånet skal være så billigt som muligt
  • Der skal være mulighed for at få rådgivning

Der er ingen tvivl om, at finansieringsselskaberne på nettet udgør en stor trussel for de traditionelle banker, hvilket dog i sidste ende vil komme forbrugerne til gavn.

Banker og sparekasser

Ønsker du ligeledes at se en sammenligning og oversigt over priser i de fysiske banker og sparekasser, så klik ind på Pengepriser.dk. Pengepriser.dk er ligeledes en gratis forbrugerservice, som er udviklet for at skabe gennemsigtighed over priser og ydelser inden for den traditionelle bankverden.

Pengepriser.dk er udviklet i samarbejde mellem Finans Danmark og Forbrugerrådet Tænk – siden er udelukkende en informationsside, og de yder derfor ikke rådgivning. Lån-gratis.dk er en uafhængig prisguide og låneportal, som indhenter og sammenligner priser på både indlån, udlån, kreditlån, kviklån, SMS lån, online lån, realkreditlån, forbrugslån, kreditkort og meget mere.

Lån-gratis.dk er under konstant udvikling, så vi til stadighed kan tilbyde vores mange brugere den absolut bedste og nemmeste service. Vores mission er at være de førende på markedet, når det kommer til gratis oversigter og sammenligning af lån og kredit.

Gode råd om penge

Hos Lån-gratis.dk arbejder vi på at hjælpe forbrugerne med at skabe et bedre overblik over deres økonomi. Faktum er, at dårlig økonomi med minus på kontoen, måned efter måned, kan resultere i såkaldt “økonomisk stress”. Økonomisk stress kan dræne dig for energi, give søvnløse nætter og resultere i angst og sygdomme, og i det hele taget er det lige så alvorligt som andre former for stress.

Det positive er dog, at der er masser af hjælp og rådgivning at hente, så du atter kan få en sund økonomi. Vi håber, at vores råd om penge i form af guides og gratis værktøjer, kan hjælpe dig med at få overskud – både økonomisk og mentalt.

De store banker i Danmark har efterhånden alle været i – eller er stadig i – kedelige sager om hvidvask af penge, skjulte gebyrer og meget andet. Senest er det Danske Bank, der er involveret i en større sag om hvidvask af penge med internationale forgreninger.

I august 17 var det Nordea: Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) har formelt indledt en undersøgelse af banken Nordea i forbindelse med overtrædelse af lovgivningen om hvidvask.

Det skriver Nordea i fondsbørsmeddelelse. Mange ganske almindelige mennesker ønsker slet ikke at indgå forretninger med de almindelige banker, der udover at medvirke i kedelige transaktioner af tvivlsom karakter også har lukket, når danskerne har fri.

Her hos Lån-weekend.dk rører vi slet ikke ved den slags – vi giver alene en oversigt over lån af penge og kredit der, hvor du kan søge døgnet rundt, året rundt – og uden at skulle indgå aftaler med banker, der ikke har helt rent mel i posen.

Det kan være belastende nok at skulle tage beslutningen om at ville låne penge – men når den først er taget, skal det være nemt, hurtigt og enkelt at få et lån. Det sikrer vi, det er! Lån penge sikkert og billigt gennem Lån-weekend.dk – din garanti for den bedste online kredit og finansiering weekender og helligdage!

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *