Tectyl i Odense

Nu får du endnu en historie om min emsige svoger. Han er ikke til at klare en gang imellem. Jeg kan blive så stikhamrende tosset på ham. Han forstår bare ikke, at han ikke er den eneste, der har planer. Og at der er andre mennesker, der er afhængige af, at jeg overholder, hvad jeg har lovet dem.

Undervognsbehandling

Nu her forleden havde jeg bedt ham om at hjælpe mig med min bil. Den skal til undervognsbehandling, og jeg havde brugt lang tid på at finde et værksted, hvor de kan klare den opgave. Jeg havde søgt på ”Undervognsbehandling Odense” og fundet det bedste værksted, havde aftalt tid med dem. Og så havde jeg også aftalt at mødes med min svoger, så han kunne køre mig ind til centrum. Og hvad sker der så?

Vi havde aftalt, at han ville møde mig inde på værkstedet, så han lige kunne tjekke dem op. Han er meget mistroisk og har måske en idé om, at han skal beskytte mig. Så jeg kører ind til værkstedet, og mekanikerne går i gang med at kigge min bil efter i sømmene. Jeg ringer op til min svoger og fortæller ham, at jeg venter på ham. Spørger ham – høfligt – om, hvornår han regner med at kunne være her. Og så fortæller han mig, at han først er tilbage i morgen.

Ok. Hvad var det? Havde han ikke sagt, at han ville være tilbage i går? Det havde han. Jeg sværger. Men åbenbart. Planerne har ændret sig. Så jeg tager en taxa ind til byen og går på arbejde. Jeg aftalte med mekanikeren, at jeg ville komme tilbage i morgen og hente min bil. Så langt så godt. Men hvad skete der så her i eftermiddags?

Tectyl er bare bedst

Min svoger ringer mig op. Han er ret ophidset og spørger mig om, hvorfor jeg ikke søgte på Tectyl i Odense, men på Undervognsbehandling i Odense. Jeg har jo ikke fundet det værksted, som han anbefalede mig.
Sandt at sige, så blev jeg ret overrasket – og temmelig sur. Hvad er der galt med det værksted, jeg har fundet? De har gode anmeldelser og fine anbefalinger fra myndighederne. Og det undrede mig, at han sådan kunne fortælle mig på 200 km afstand, at jeg har givet min bil til et forkert værksted. Hvad sker der?

Det viste sig så, at han var gået på nettet for at tjekke værkstedet, som jeg havde nævnt overfor ham. Og det ligger ikke sådan lige i nærheden af, hvor han bor. Det ligger omme på den anden side af byen.

Jeg mistænker ham for at være sur på mig, fordi jeg tog en beslutning, som han ikke kan ændre på, og dermed har han ikke længere kontrol over, hvad jeg laver – når det gælder min bil.

Altså! Er det ikke tilstrækkeligt, at jeg faktisk gør noget selv og ikke blander ham ind i det. Åbenbart ikke. Sådan er det bare. Min bil blev behandlet. Mekanikerne var søde og fortalte, at de har fundet en sikring, som ikke er tilsluttet. Det er derfor, bilens batteri hele tiden dør ud.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *