Fart på bredbåndsabonnementerne

Hos Dansk Kabel TV tilbydes forbrugerne bredbåndshastigheder fra 10 megabit til 100 megabit. Forbindelse og hastighed afhænger af forbrugerens eget bolignet. Bor du i egen bolig vil du skulle købe en pakke specifikt for din husstand. Bor du i forening, vil din boligforening oftest vælge en fælles bredbåndsforbindelse.

Til trods for, at forbrugerne skal deles om bredbåndsforbindelsens kapacitet, lover Dansk Kabel TV hastighed nok til alle. Når en boligforening, grundejerforening eller lignende skal vælge bredbåndsforbindelse, er det oftest uden risiko for beboerne.

De vil selvfølgelig blive afkrævet en månedlig pris for deres individuelt valgte hastighed, men som udgangspunkt vil, hverken oprettelse eller bindingsperiode være noget, som beboerne i en boligforening skal bekymre sig om.

Til gengæld har beboerne oftest heller ikke meget at skulle have sagt, når det kommer til det specifikke valg af bredbåndsforbindelsen.

Langt de fleste bolig- eller grundejerforeninger har dog luret, at hastighed og stabilitet er omdrejningspunkterne for en god oplevelse med internet – uanset om det bruges til Tv, gaming eller online surfing.

Hvis ikke forbindelsen leverer en stabil og glidende hastighed, vil fremmødet til næste generalforsamling højst sandsynligt øges markant. Dansk Kabel TV tilbyder ikke bare hurtigt, men lynhurtigt bredbånd til foreninger og lover, at slutbrugeren både kan høre musik, surfe og se film online på samme tid.

Lav pris på bredbånd til private

Også den private forbruger – her defineret som personer eller familier, der investerer i bredbånd til egen matrikel, uden at gå igennem en forening, får tilbud om lave priser på lynhurtigt bredbånd.

Lave priser er dog altid en definitionssag. Ønsker du at udnytte internettets fulde muligheder på én og samme tid, og hvis hele familien skal være aktive online, kommer du hurtigt op på en pris omkring 500 kr. i månedlig betaling. Oftest vil der også være en bindingsperiode på 6 måneder, når private tegner abonnement.

Hvis du vil undgå at betale for bredbånd til overpris, er det vigtigt at du får afklaret familiens behov, før du indgår en abonnementsaftale.

Det er ikke kun vigtigt at afklare, hvor mange brugere I er på nettet ad gangen – det er blot et vigtigt område. Jo flere I er på, des højere hastighed vil I få brug for. Men det er også afgørende, hvad I bruger nettet til.

Jo flere datatunge aktiviteter I har på nettet; uploads, downloads og streams I kører på samme tid, des højere hastighed vil I få brug for. Læs mere om bredbånd her: https://pengeguru.dk/billigt-bredbaand/

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *