Medela

Alle mødre ved at amning ikke er så nem som det ser ud. Hvad være er bliver de små babyer ikke ligefrem sultne når det bedst passer til moderen. Næ nej, babyer er tit og ofte sultne når det mindst passer. Men skal det være nemt så skal det være Medela.

Medela brystpumper er udviklet med både design og funktion for øjet. Medela brystpumper findes i flere udgaver som gør det muligt for mødrene at finde lige præcis den brystpumpe som passer bedst til lige præcis hende.

Medela Harmony brystpumpe er en praktisk brystpumpe som er udviklet til at være nem og enkel at betjene, men samtidigt behagelig at bruge.

Medela Harmony er en 2-plade expression brystpumpe som betjenes manuelt. Den er designet således at den efterligner et babys naturlige ammerytme så meget og så præcist som muligt. Babyens naturlige ammerytme begynder med hurtige sug af brystet efterfulgt af langsommere og dybere sug.

Naturlig sutteteknik

Med denne naturlige teknik får babyen mere mælk på kortere tid. Samtidigt bliver brystet bedre udtømt og giver et bedre mælkeflow. Medela Harmony brystpumpe er velegnet til mødre som ikke pumper mælken ud tit og ofte, men som gør det en gang i mellem.

Til de mødre som ammer ofte har Medela også et model at tilbyde. Elektrisk brystpumpe er bedre velegnet til denne formål da hyppig amning med en manuel brystpumpe kan være både tidkrævende og svær for kroppen.

Medela Mini Electric brystpumpe er den optimale løsning til mødre som mælker brystet hyppigt og som gerne vil have at det skal foregå nemt og bekvemt. Medela elektriske brystpumpe er meget lille og kompakt og kan bruges med batteri og sluttes til strøm. Denne geniale løsning gør at Medela elektriske brystpumpe ikke alene er nem at have at gøre med, men den er også praktisk når du er på farten.

Bedste elektriske brystpumpe

Da den er blevet kåret til den bedste batteridrevne brystpumpe ved du at Medela står for kvalitet og brugervenlighed. Medela Mini Electric brystpumpe har en justerbart vakuum niveau hvilket gør at den kan tilpasses til enhver behov og er naturligvis BPA-fri.

Efter en behagelig og succesfuld udmælkning er opbevaring af mælken det vigtigste. Medela har en serie af opbevaringsflasker som fås i en tre pak med plads til 150 ml i hvert flaske. Med sikkerhed i øjet er flakkernes lavet af polypropylen som er den sikreste plasttype som er velegnet til opbevaring af brystmælk. Alle Medela flasker er naturligvis frie for Bisphenol A og flakkernes kan sættes på alle typer Medela brystpumper – direkte fra fryseren.

Medela brystpumper og tilbehør er udviklet med kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed for øjet. Du kan være sikker på at når du vælger Medela vælger du kvalitetsprodukter som ikke alene er brugervenlige men er også praktiske. Se det store udvalg af Medela brystpumper, klik her.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *