Hvad er E-væske?

E-cigaretter er et i Danmark forholdsvis nyt fænomen, der er vokset eksplosivt. Ideen er, at det skal blive muligt at ryge uden at indtage de mange skadelige og kræftfremkaldende stoffer, der findes i de klassiske tobakscigaretter. E-væsker er små patroner med væske, som man sætter i e-cigaretten. E-væskerne findes i mange forskellige smagsvarianter samt både med og uden nikotin. I Danmark er det dog pt. ikke lovligt at sælge patronerne med nikotin, da ingen af disse endnu er godkendt.

 

Brugen af e-væske giver mulighed for langt flere smagsvarianter, ind man er vant til fra de almindelige cigaretter. Nogle af de mange valgmuligheder, kan man f.eks. se her hos smartsmoke.dk.

Hvorfor e-cigaretter?

Som sagt er ideen med e-cigaretter, at man skal have frihed til at ryge uden at måtte gå på kompromis med sundheden. Dog er de længere varende virkninger ved brugen af e-cigaretter selvsagt endnu ikke undersøgt til bunds. I Danmark er e-cigaretter stadig en meget ny ting, som dog har vundet hurtigt frem. Markedet for e-cigaretter og e-væsker er nærmest eksploderet, og derfor er der også rigtig mange forskellige tilbud og varianter derude.

Valgfrihed med e-væsker

Der findes næsten ingen grænser for, hvad du kan få af smag i e-væskerne. Foruden den klassiske tobaksmag, der vil imitere tobakscigaretoplevelsen i højeste grad, findes der et utal af smage. Alt fra vandmelon over kanel til cookie dough er muligt at finde på markedet. Især på internettet er der et stort udvalg af e-væsker, hvor man samtidig kan vælge, om man vil have med eller uden nikotin. E-cigaretterne og e-væskerne gør det altså muligt at tage valg, der peger i en sundere retning.

 

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *