De nye herreure og moden

Jeg synes, der sker så meget spændende indenfor urverdenen på det seneste – og særligt herreure er der en stigende interesse for. For eksempel er en af de mest kendte aktører inden for herresmykker og lignende nu også gået ind på markedet for herreure: http://www.marjoe.dk/shop/ure-210s1.html

Jeg har kigget nærmere på forskellige spændende nyheder og informationer fra urverdenen. Har du noget at bidrage med, så lad mig endelig vide.

Fra vores eget Danmark vil jeg særligt pointere disse urhuse, der alle laver meget spændende og designflotte ure.

Manniche – ny spiller på markedet. Har endnu et lille udvalg. Til gengæld er deres ure meget maskuline og absolut værd at kigge nærmere på.

Urban Jürgensen & Sønner – er absolut i den dyre ende! Disse ure er typisk dressure – og meget eksklusive. Brandet er netop blevet opkøbt, og der er store planer om at konkurrere med de store spillere på banen.

Ole Mathiesen – har en model kaldet Royal Marine. Et meget stilsikkert og klassisk ur, der kan gå i arv fra generation til generation.

Linde Werdelin – et den dristige spiller på markedet. Meget mere kompliceret i udtryk – nogle vil endda kalde det vulgært!!

Jeg har tidligere talt om et dressur – og hvad er så et dressur? Du kommer ikke udenom at have et dressur. Det er det ur, du tager på, når du bærer et eksklusivt jakkesæt eller en smoking.

Tendenser i 2015 indenfor ure: Tjah – der arbejdes meget med valg af materialer. Der er ure på vej lavet af kulstoffibre og bomuld!! Der arbejdes på at finde alternativer til ædelmetaller og stål.

Rolex er jo altid værd at se nærmere på. Der er stor prestige i et Rolex-ur. Blandt andet har James Bond båret et Rolex ure i flere film. James Bond har også en forkærlighed for dykkerure.

Cartier kan også være værd at se nærmere på. Meget klassisk udtryk, men typisk et mindre ur, så du skal være til denne type. Husker du Gekko fra den første ”Wall Street” fil? Han bar også et Cartier i denne film.

Endelig vil jeg nævne kronografuret. Kronografuret adskiller sig ved at være et almindelig tur – men også et stopur. Disse bruges tit af piloter, idrætslærere og endda astronauter!

Nå – som nævnt allerede: Der er såmænd ikke så langt fra herresmykker til herreure, som du kan se hos Marjoe.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *