Sexhunt.dk bringer folk sammen

Som udgangspunkt fungerer sexhunt.dk på samme måde som så mange andre dating sider på nettet. Man kan oprette en profil, se andres profiler, skrive beskeder til hinanden, chatte sammen osv.

Men der er bare den store forskel, at folk på sexhunt.dk stort set mødes med det ene formål, at finde en sexpartner. Det er som udgangspunkt ikke kærlighed eller decideret venskab de mødes for, men derimod sex.

Sexdating er en dating niche

Online dating er efterhånden blevet opdelt i en hel masse dating niche sites. Hvor man i starten primært så store altfavnende dating sider, ser man i dag flere og flere niche sider opstå. Det er nicher som eksempelvis senior dating, handicap dating, farmer dating, 40plus dating og lignende sider, som har helt specifikke aldersgrupper eller samfundsgrupper som deres målgruppe. Og her er sexdating således også opstået, som sin helt egen niche. Det er denne niche, som siden sexhunt.dk hører til i.

Opret en god beskrivende profil

Som på et hvert andet dating site gælder det om, at oprette så god og beskrivende en profil som muligt. Fortæl hvem du er og hvad du søger. Gør det i et sprog og i en fremstilling, som tydeligt fortæller læseren hvem du er. Husk altid at stille dig selv i et godt lys, men uden at gøre det så overdrivende at det ikke har hold i virkeligheden. Det skulle jo gerne være muligt at genkende hinanden, hvis I beslutter at skulle mødes i den fysiske verden. Svarer den virkelige person ikke til forventningerne, kan et forhold jo hurtigt slutte igen. Nærmest før det overhovedet er kommet i gang. Og det er der jo ligesom ikke rigtig nogen, som får noget ud af.

Hvem bruger sexdating sider

Måske skulle man tro, at det kun er småskumle personer med planer, som ikke tåler dagens lys, som benytter sig af sexdating sider. Men det er langt fra sandheden. Sandheden er i virkeligheden den, at sexdating hjemmesider stort set benyttes af et lige så bredt udsnit af den danske befolkning, som alle de andre niche dating sider gør. Folk kommer der for at møde ligesindede. Altså i dette tilfælde folk med samme behov som dem selv.

Ofte benytter folk sig af sexdating sider, enten fordi de har for travlt i deres hverdag til at gå ud og møde nye mennesker, eller måske simpelthen for de har så travlt, at der i det hele taget ikke er plads til en fast samlever i deres liv. Måske er de også på et stadie i deres iv, hvor de ganske enkelt ikke har plads og overskud til de forpligtelser, der fører med et fast samliv. Her kommer sexdating til sin ret idet, der som oftest er tale om løsere og platoniske forhold, som ikke giver de store forpligtelser.

Så sexdating niche sider som eks. sexhunt.dk har bestemt sin berettigelse og bringer folk med samme udgangspunkt og de samme behov sammen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *