Selv om man er senior kan man sagtens date

Rigtig mange dater og har gjort det i mange år. Måden at date på har ændret sig meget gennem tiden, men det er stadigvæk en ret udbredt måde at møde mennesker på.

Mange vil typisk forbinde det, at date, med noget som primært unge mennesker gør i. Det er dog ikke helt rigtigt tolket, hvis man tror, at det udelukkende er unge mennesker, der gør det, for selv om man er senior kan man sagtens date. Alle har brug for kærlighed, og alle har et behov for at dele livets glæder med én. Det forælder trods alt aldrig, selvom man bliver ældre og mere gammel at se på. Det kan faktisk typisk være en fordel at date, når man er senior.

Som ung er man uerfaren og ved måske ikke helt præcist, hvad man kigger efter og søger i en potentiel partner. Når man er senior, er man naturligt mere moden og har altså prøvet nogle forskellige ting gennem livet, der gør, at man nemmere kan vurdere, hvilket typer, man går efter, og hvilke mennesker, man nemmest kan komme godt ud af det med. Derudover er man som ung også ofte meget overfladisk, og det ydre vægtes måske højere end det indre. Det er en del anderledes ved en senior, da man som en ældre og lidt mere moden type automatisk kigger efter helt andre værdier ved et andet menneske.

Som senior kan det endvidere være en fordel at date og specielt via nettet, da man måske har sværere ved at komme ud i byen og møde andre mennesker. Der har unge alligevel en vis fordel, da de typisk er gode til at socialisere sig og møde andre mennesker i byen eller andre steder. Så man bør ikke se det som en hindring, at man er blevet ældre – behovet for at elske og blive elsket, forsvinder ikke bare lige, fordi man får nogle flere år på bagen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *