Backgammon er et spil for hele familien

Der er ikke mange ting, der er så hyggelige som at spille et godt brætspil. Desværre er der for mange, der glemmer at gøre det i dag, hvor der er mulighed for at se film i fjernsynet eller bruge sin tid med at lege med sin tablet eller smartphone. Det er en skam, for der er mange gode brætspil, som man kan hygge sig med. Faktisk er der virkelig mange, men der er dog en række klassikere, som man med sikkerhed aldrig vil gå galt i byen med. En af disse er backgammon, som er blevet spillet i flere tusinde år.

Backgammon er simpelt men sjovt

De fleste har nok stiftet bekendtskab med backgammon på et eller andet tidspunkt i deres liv, og vil kunne nikke genkendende til, at det er et simpelt spil, men det er samtidig rigtig sjovt og underholdende. Det er som bekendt et spil, der tillader to deltagere af gangen, men man kan dog sagtens lave det i hold, hvis man ønsker at inddrage endnu flere mennesker. På den måde er det et perfekt brætspil, da man kan spille det bare to personer, men også har muligheden for at inddrage hele familien eller venner, hvis man gerne vil det.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *