Billigt og godt

Nu er det sådan, at adgangskontrol er mange ting. Det kan handle om, at kun få mennesker har adgang til en bygning, eller bare et værelse eller rum. Det kan også handle om, at mennesker, som kommer ind, og ud af bygningen bliver overvåget. Som låsesmed i København har vores firma mange opgaver. Det handler ikke kun om at åbne døre for folk, som har glemt deres nøgler. Det handler også om mange andre ting.

Det kan hænde, at vi bliver bedt om at samarbejde med et vagtfirma omkring opsætningen af tyverialarmer, som forbindes til bygningens låsesystem. Det kræver en del viden om de her nye elektroniske systemer, som findes, og det er så vores opgave at sikre og kontrollere, at det fungerer rigtigt. Altså at det bliver sat op korrekt.
Vi ser nemlig ofte situationer, hvor tyverialarm og adgang til en bygning med elektroniske låse ikke er sat korrekt op.
Hvis det ikke er sat korrekt op, så er det et kæmpe problem. Især for vagtcentralen, som tyverialarmen er forbundet til. Det kan ske, at alarmen hyler uden grund, fordi én eller anden, som har adgang, har lukket sig ind uden for ’normal åbningstid’, og at alarm og nøgle ikke har været forbundet. Det sætter vagtcentralen i beredskab, og det bliver pinligt for den, som har lukket sig ind. Det må ikke være sjovt at stå overfor en vagt og skulle afgive personlige oplysninger bare, fordi man har glemt nogle papirer inde i bygningen, og låser sig ind for at få dem med sig.

Vi har ofte set den slags situationer: Vagten er irriteret, den, som har låst sig ind, er også irriteret. Og ingen har uret. Alarmen gik, og så skal der tages handling på det. Men det kan betyde forsinkelser for den, som lukkede sig ind. Måske skal han eller hun til et vigtigt møde. Så har hun ikke tid til at stå der og forklare, at det er, fordi hendes nøgle er forkert sat op.

Det er vores firmas specielle kompetence at tjekke opsætningen af alarmsystemer i kombination med adgang til bygninger via elektroniske låse. Og vi har meget at lave. Vi er ikke en billig låsesmed, som lukker folk ind midt om natten, når de ikke kan finde deres nøgle til hovedindgangen. Vi er et firma, som tager adgangskontrol meget seriøst, og vi samarbejder med de største vagtcentraler, der findes her i byen.
Al respekt for billige låsesmede. De gør deres job godt. De holder til lange nattevagter, og de er oftest søde ved kunderne, som står og fryser uden for en kold vinteraften. Det er bare ikke vores mission. Nej. Vi sætter vores anstrengelser ind på at gøre livet lettere for vagtcentralerne og for de ansatte i store bygningskomplekser, hvor ikke alle skal have adgang sådan uden tilladelse. Vi arbejder oftest i store kontorbygninger, banker eller forsikringsselskaber. Det hænder, også at vi bliver kaldt ud til advokatfirmaer. En enkelt gang kan det hænde, at vi bliver kontaktet af privatpersoner. Når det sker, så afviser vi dem som regel.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *