Til Thailand billigt

I sidste uge kom min hustru hjem efter en lang dag på sit job. Hun var træt og lidt sur. Hun havde slidt og slæbt hele dagen. Noget med nogle sure kunder, der stillede helt urimelige krav. Vi kom igennem en eftermiddag og aften med børnene, madlavning, lektielæsning og planlægning af næste dags aktiviteter og gøremål, inden vi kunne sætte os i sofaen og se hinanden kærligt i øjnene. Men det gjorde vi, og det var dejligt.

Hygge

En kop varm te lidt snacks og lidt tv og så i seng for at få hvilet ud til næste dag. Inden vi gik i seng, fik min hustru dog lige åbnet for et samtaleemne, jeg har udskudt i lang tid: Hvor skal vi tage på sommerferie med ungerne? Og skal vi tage af sted på en lang weekend alene? Vi kunne måske få børnene passet hos min mor. Hun elsker dem højt, og de elsker hende.
Under tandbørstningen snakkede vi frem og tilbage om det her med sommerferien.

Vi vil til Thailand billigt

Vi kunne godt tænke os at komme til Thailand. Alle på nær os, har været i Thailand. Vi må vist hellere se at komme derud. Det siges at være et meget smukt land. Og der er mange børnevenlige steder og strande. Maden er jo vidunderlig. Hvem vil ikke gerne vågne op til en morgen buffet fyldt med frugt i strålende flotte farver? Inden jeg lægger mig til at sove, sidder jeg med min IPad og leder efter billige flybilletter til Thailand og fandt dette: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/.

Hvor meget vil det koste for en familie på 4 at komme derud? Bare for at få en idé om det. Vi skal jo ikke afsted lige nu, men jeg vil da gerne vide, hvordan vi kan få billetternes pris ind i budgettet, vi har. Måske skal vi spare lidt ekstra sammen. Hvem ved det?

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *