Den perfekte barbering

Om du er mand eller kvinde vil du helt sikkert gerne have så meget som muligt ud af den tid du bruger på din barbering. Det er individuelt, hvor på kroppen vi ønsker at fjerne hår og være helt hårfri, men uanset hvilke områder der er et no go for dig at have hårvækst, kan du finde fantastiske Gillette skrabere, der passer til dig på Luxplus.

Luxplus

Luxplus er en skøn medlemsside, som giver dig mulighed for at få de populære Gillette skrabere til fordelagtige priser, så du aldrig skal føle, at du skal gå på kompromis med de produkter som du har brug for. Gillette har kort fortalt skabt alt, hvad du skal bruge til både krops- og ansigtsbarbering for både kvinder og mænd. Brandet er eksperter, hvad angår barberskum, skrabere og meget andet som kan gøre din barbering let som en leg. At have værktøjet i orden er naturligvis alfa omega for at opnå en rigtig god og tæt barbering, men når det så er sagt, er det også vigtigt at benytte nogle effektive tips og trick, så din barbering gøres til en behagelig oplevelse.

Barberer du dig på kroppen, er det en god ide, at strække lidt ud i huden på det område du arbejder på. Områder som armhuler, knæ og ankler kan være svære områder at komme til, hvor alle hårene kommer med i første omgang. Sørg derfor for at strække huden godt ved at strække vristen, bøje i knæet eller lægge hånden bag skulderen, så området er til at komme til.

Brug ikke sløve barberblade

Gillette har som sagt skabt mange skønne skrabere til både ansigt og krop, som både henvender sig til mænd og kvinder. Når du giver dig i kast med et nyt barberblad, vil du hurtigt fornemme, hvor lækker en følelse det er at barbere sig. Dog er det vigtigt at være obs på at få skiftet barberbladene ud med passende mellemrum, så du kan opretholde den effektive og tætte barbering, hvor du undgår en irriteret og rød hud. Dette gælder både barbering i ansigtet såvel som på kroppen

Brug Gillette barberskum

Gillette har skabt mange skønne formler, som vil hjælpe dig med at gøre din barbering langt mere behagelig. De forskellige varianter af skum tilfører huden fugt under barbering, som ovenikøbet får dit barberblad til at glide langt nemmere hen over huden. Barberer du dine ben, er en barberskum særlig fordelagtig at bruge på dette område, da der ikke produceres nær så meget olie i huden som andre steder på kroppen. Derfor kan din hud godt have brug for lidt hjælp, når du svinger din Gillette skraber. Ønsker du ikke at bruge skum, kan du med fordel bruge en af de mange skønne skrabere med tilhørende sæbebarer, der sørger for at give huden en god gang fugt, hver gang skraberen kommer i kontakt med huden.

Når du har barberet dig, er det en god ide at lukke porerne, hvilket gøres ved at give huden en skyller med koldt vand. Det er om muligt for ubehageligt at gøre på kroppen, men er du mand og har barberet dig i ansigtet, kan du med fordel give det område du har barberet en gang koldt vand, så porerne lukkes og dermed ikke er nær så udsat for bakterier.

Med Gillettes skrabere skal du ikke trykke din skraber hårdt mod huden. Skraberne fra Gillette er nemlig skabt således at de blot skal glide let hen over huden, så de belaster huden så lidt som muligt, men stadig giver en flot og tæt barbering.

Tager du et bad hjemme hos andre og har du glemt din skraber, så glem alt om at låne en af den du er på besøg hos. En skraber kan holde på bakterier, som kan skabe irritationer og betændelse i hårsækkene, som bestemt ikke er noget kønt syn. Hold dig derfor udelukkende til din egen skraber, som kun du må bruge.

Med ovenstående do’s and dont’s undgår du de fleste fejltagelser og kan finde frem til en behagelig måde at barbere dig på, som efterlader din hud på både krop og ansigt silkeblød uden røde knopper og betændelsestilstande i hårsækkene. Find din yndlings skraber på Luxplus.dk og kom godt i gang med en super skånsom og samtidig effektiv barbering.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *