Odenses bedste advokat

Vi har været ude for en ulykke. Det var en spritbilist, som kørte op i os. Bagfra. Han var på vej hjem fra en julefrokost. Egentlig virkede det ikke, som om han var påvirket af alkohol, men det viste testen dog, at han var. Han nåede ganske simpelt ikke at reagere. Der skete det, at der var en løs hund, som lige pludselig løb ud på gaden. For at undgå at ramme den måtte vi bremse meget pludseligt. Heldigvis ramte vi ikke hunden, eller dens ejer, som kom løbende efter den. Men bilisten bag os ramte os. Jeg sad ved siden af min mand, og opbremsningen kom naturligvis som en overraskelse for mig. Jeg fik piskesmæld. Min mand skete der ikke noget med. Vores bil fik en kæmpe bule bagi. Og en del ridser. Bilisten, som kørte op i os, kom heldigvis ikke til skade.

Advokat og offererstatning

Men alligevel, så har vi måttet få fat i politi og forsikringsselskaber.
Bilisten, som kørte ind i vores bil, har foreløbig fået en kæmpe bøde og 20 dages fængsel. Men jeg har fået at vide af min advokat i Odense, at jeg kan søge om offererstatning: https://bjsj.dk/erstatningsadvokater/offererstatning/. Og det har jeg tænkt mig at gøre. Jeg har nemlig ualmindeligt stærke smerter i mine skuldre. Det gør mig uarbejdsdygtig. Jeg kan ikke sidde ved min computer ret længe, førend jeg er ved at skrige af smerte.

Advokaten har rådet mig til at lade ham køre sagen for mig. Han har nemlig også fortalt mig, at især sager om piskesmæld kan være temmelig besværlige. Det kan være meget svært at bevise, at generne, jeg har, er opstået på grund af ulykken.

Kan jeg få erstatning?

Ærlig talt, så tænkte jeg til at begynde med, at det måtte være en selvfølge, at jeg kan få erstatning. Men som han forklarede mig, så er der særlige forhold, når det handler om trafikulykker.
Det var jeg sådan set ikke klar over, men efter at have forsøgt at koncentrere mig om at læse lidt om det på nettet, så må jeg altså sige: Jeg er taknemlig for, at vi har en rigtig dygtig – og sød – advokat i Odense.
Han mener dog, at vi har så mange dokumentationer for, at mine gener er opstået som følge af ulykken, og ikke som følge af dårlig arbejdsstilling. Derfor mener han også, at jeg kan være sikker på at få erstatning for tabt arbejdsfortjeneste. I det mindste for den tid, hvor jeg ikke kan arbejde.
Han har brugt urimeligt meget tid på at få min læge til, at skrive en erklæring, at få ordnet alt papirarbejdet og at få lagt sag an imod spritbilisten.

Han har haft det første møde med bilistens advokat. Det skete i går. Og i dag har han fortalt mig, at spritbilistens advokat meddelte ham, at han gerne vil have, at vi laver et forlig. Han bad mig om at tænke over det.
Jeg ved ikke, hvad der vil være bedst for mig. Jeg ved jo ikke, hvor længe, det kan tage, førend jeg kan vende tilbage til mit job. Faktisk er jeg mest stemt for ikke at indgå forlig.

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *